Acestea sunt regulile de cazare și definițiile condițiilor operate de Pensiunea Muntele Rece.
Vă mulțumim pentru interesul acordat în vederea rezervării unui sejur la Pensiunea Muntele Rece și pentru vizitarea website-ului nostru!
Acest site este operat de SC MUNTELE RECE SRL

Cazare și șederea la pensiune:

Sosire și plecare: ziua hotelieră începe la ora 14.00 și se încheie a doua zi la ora 12.00.
Check in: 14.00 – 20.00
Check out: 8.00 – 12.00
Cazare: cazarea fiecărei persoane se va face prin completarea fișei de cazare pe baza actului de identitate. Conform legislației în vigoare completarea fișei este obligatorie pentru toți adulții cazati. Copiii sub 6 ani au gratuitate daca dorm în pat cu părinții.
Rezervare: completați formularul online de pe site-ul www.muntelerece.ro, sau contactați serviciul rezervări prin telefon: +0040 731 349 165 sau email: office@muntelerece.ro
Anularea rezervării: orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul Rezervări, fie prin telefon sau email. Nu se vor aplica penalizări dacă anularea rezervării se va face cu cel putin 5 zie înainte de date stabilită. Atentie! Cu 5 zile înainte de check in, cardul dvs va fi preautorizat. Puteţi folosi link-ul din e-mailul de confirmare pentru a anula rezervarea.
Tarife: acestea diferă în funcție de tipul de cameră ales, de numărul de persoane și de perioada calendaristică în care doriți să vă petreceți sejurul. Menționăm că avem pe parcursul anului, oferte atractive în funcție de sărbătorile legale și alte perioade ale anului. Vizitați site-ul www.muntelerece.ro / secțiunea Oferte, pentru mai multe detalii.
Modalități de plată: este acceptată plata numerar (RON), card (Visa, Mastercard, Maestro) și sau transfer bancar (RON) conform contractului, precum și tichete (carduri) de vacanță Sodexo, Edenred și Cheque Vacances. Nu se acceptă plăți numerar în valută.
Pentru rezervările online, Pensiunea Muntele Rece își rezervă dreptul de a preautoriza cardul sau de a-l debita conform condițiilor de rezervare.

Rutina și regulile de cazare:
Program funcționare restaurant și bar: micul dejun se servește între 08:00 și 10:00 de Luni până Vineri. Restaurantul este deschis în funcție de evenimentele rezervate.
Clienții cazați în Pensiunea Muntele Rece, au acces la terasa restaurantului, curtea și spațiul verde ale pensiunii.
Accesul la grătarul din curte va fi posibil în cazul evenimentelor agreate cu administratorul pensiunii în prealabil.
Fumatul: În toate spațiile interioare ale Pensiunii Muntele Rece, fumatul este strict interzis! În afara acestora, acolo unde perimetrul permite, există locuri special amenajate unde se poate fuma.
Siguranța: NU ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate din incita Pensiunii Muntele Rece, a sălii de conferință, restaurantului, terasei sau a spațiilor exterioare, precum nici din interiorul autoturismelor parcate în curtea unității de cazare.
Spațiul de parcare: unitatea Pensiunii Muntele Rece beneficiază de parcare proprie, gratuită, în interiorul spațiului curții. Răspunderea pensiunii nu se extinde nici asupra autovehiculelor.
Animalele de compania: NU este permisă cazarea în Pensiunea Muntele Rece a persoanelor însoțite de animale și/sau păsări de companie, indiferent de talia, statura sau rasa acestora.
Protecția Mediului: Pentru Pensiunea Muntele Rece, aceasta reprezintă o preocupare permanentă. Astfel că lenjeria și prosoapele se schimbă la 3 respectiv 2 zile de cazare.

Responsabilități: clientul este răspunzător față de Pensiunea Muntele Rece pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și a echipamentelor din dotare dacă greșeala/ intenția le poate fi imputată. Astfel, recomandăm ca fiecare client al unității să respecte atât liniștea în pensiune, restaurant și spațiile adiacente, cât și normele de bună conviețuire socială și cele morale.
Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul Pensiunii Muntele Rece să întrerupă imediat contractul/cazarea, fără niciun preaviz.
Pensiunea Muntele Rece își rezervă dreptul de a își selecta clientela!