Suntem încântați să vă anunțăm noua noastră colaborare. Muntele Rece în parteneriat cu un cofetar premiat internațional, Cristina Ciobanu

Această colaborare este o oportunitate unică de a aduce experiența unui adevărat maestru al cofetăriei la evenimentele dumneavoastră.

Dulciuri pentru evenimente

Cristina Ciobanu

Cristina Ciobanu este un artist al deserturilor, cu o pasiune pentru gusturi, texturi și prezentare care a câștigat încrederea și admirația clienților din întreaga sa activitate. În palmaresul său se regăsesc multiple premii, atât naționale cât și internaționale.

Este foarte cunoscut faptul că la orice eveniment Candy bar-ul a devenit piesa centrală.

Împreună vom aduce la viață cele mai incitante și delicioase deserturi, care vor fi sigur apreciate de toți invitații la evenimentul dumneavoastră. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o aniversare sau un eveniment de afaceri, putem crea un meniu personalizat care va satisface cele mai rafinate gusturi și va lăsa o amintire de neuitat.

Colaborarea noastră se va baza pe o abordare personalizată și o comunicare deschisă. Vom lucra împreună pentru a înțelege nevoile și dorințele dumneavoastră și pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru evenimentul dumneavoastră.

Prăjituri, tarte, choux-uri și torturi, fiecare sortiment fiind pregătit din ingrediente de cea mai bună calitate, cu atenție, talent și măiestrie.

MEDALIE ARGINT

IKA Culinary Olympics 2020 Stuttgart – concurs pe echipe

MEDALIE DE ARGINT

IKA Culinary Olympics 2020 Stuttgart- Pastry Art

LOCUL II

Concursul GastroPan 2019

DIPLOMA DE

ONOARE

Villeroy & Boch Culinary Word Cup 2018

LOCUL II

Concursul GatroPan 2017 – secțiunea Torturi