Restaurantul pensiunii este redeschis sub îndrumarea atentă a lui Chef Florin Ciobanu alături de echipa sa. Meniu construit pe prospețimea și calitatea ingredientelor provenite de la furnizori locali parteneri, vă oferă preparate a la carte complexe și desăvârșite.

MÂNCĂRURI PREPARATE CU PRICEPERE ȘI MĂIESTRIE

Chef Florin Ciobanu

Cu o experiență dobândită sub îndrumarea unuia dintre cele mai importante nume din gastronomia românească, Chef Ioan Florescu, Florin și-a pus măiestria, talentul dar și dedicarea în slujba celor ce apreciază bunul gust și calitatea preparatelor culinare. Caracterizat de specialiști ca fiind un bun gospodar, un om cu respect față de ingrediente dar și de meseria practicată cu sustenabilitate, el adună în fiecare preparat culinar povestea fiecărui ingredient și cu talentul său le îmbină în cel mai potrivit mod pentru o experiență culinară desăvârșită.

Experiența sa, atât din bucătăriile prin care a trecut, a participărilor la competiții dar și din a premiilor câștigate, o veți cunoaște în fiecare preparat savurat la Muntele Rece!

Chef Florin Ciobanu

PREMIUL I

Cupa Marea Neagră în Arta Culinară pe echipe, Olimp 2022

PREMIUL I

Concursul Expo GastroPan, Brașov 2022

PREMIUL I

Cupa Carpaților în Arta Culinară, Brașov 2021

PREMIUL II

Concursul GastroPan 2019

SEMIFINALIST

Arena Bucătarilor 2018

DIPLOMA DE ONOARE

Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018