Project Description

ATRACȚII TURISTICE

Dino Parc – Râșnov

Aproape de intrarea în Cetatea Râșnovului, la marginea pădurii, s-a deschis cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Dino Parc.
Pe o suprafață de 1,5 hectare vă veți întâlni cu 47 de dinozauri, realizați în mărime naturală, după documentații tehnice riguroase și cercetări paleontologice de ultim moment. Aceștia au fost construiți din fibră de stică și rășini speciale asigurându-le astfel o durată de viață de 50 de ani.
Pe lângă întregul traseu pe care îl veți urma prin pădurea tematică, întregul parc este de fapt și unul de distracții. Loc de joacă pentru copii, o tiroliană amenajată pentru cei mai curajoși, un lac preistoric artificial, un vulcan gata să erupă și care provoacă cutremure, labirint cu lasere, căsuța din pădure unde sunt diverse exponate, zone cu jocuri tematice pe traseu, iar în clădirea principală de la intrare un Cinema 9D și un magazin de suveniruri. Tot la ieșire există și o terasă-restaurant.
Accesul în Dino Parc se face ușor. Aveți de ales dintre o plimbare pe jos de circa 15 min urcând de la baza dealului unde este amenjată și o parcare dar și un mic târg, și un trenulet ce vă va urca în 5 min, cu plecare din aceeași parcare. Sau dacă ați urcat din centrul Râșnovului, cu funicularul să vizitați Cetatea, după ce ieșiți, veți coborî preț de câțiva pași până la intrarea în Parc.
Chiar dacă aveți copii sau nu, plimbarea la Dino Parc vă va întoarce în timp cu 150 de milioane de ani înapoi. Este o ocazie de neratat pentru a vă simți din nou copii. Chiar și pentru o zi.
Pentru informații cu privire la localizare, bilete, costuri și program vizitați site-ul aici: www.dinoparc.ro