Project Description

ATRACȚII TURISTICE

Cheile Râșnoavei

După un drum de numai jumătate de oră de mers cu mașina, și la o distanță de 17km, veți ajunge pe un drum superb și anume în Cheile Râșnoavei.
Situate în Munții Bârsei, mai exact în capătul Masivului Postăvarul, sunt o grupare muntoasă, alb calcaroasă, săpată de mai multe fire de apă ce ajung în râul Valea Cheii. Cheile Râșnoavei prezintă un cadru natural ideal pentru practicarea sporturilor montane dar și a activităților de agreement. În zonă se regăsesc amenajări și dotări specifice pentru a practica alpinismul, escalada pe stânci, mountain bike-ul, zborul cu motoparapanta, sau călăria. Amatorii de adrenalină pot testa în Cheile Râşnoavei pendulul, un leagăn uriaş cu o amplitundine maximă de peste 100 de metri. Tot aici se pot face sărituri de la peste 100 de metri înălţime şi se poate face o coborâre/ traversare pe cea mai înaltă tiroliană din ţară.
Tot în zonă, după o zi plină de activități fizice solicitante, veți găsi spații de cazare/odihnă sau de luat masa pentru a vă reface puterile și recăpăta energia.
Din această zonă, se pot face drumeții, cu diferite grade de dificulate pe trasee marcate, spre Masivul Postăvaru, Dealul cu Mesteceni, Peștera Râșnoavei și Poiana Brasov.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul aici: www.cheile-rasnoavei.eu