EVENIMENTE

Planifică-ți aniversări la noi!

Poate că doriți să vă petreceți ziua de naștere alături de prieteni într-o atmosferă caldă, prietenoasă și cu iz rural, sau poate vreți să vă anunțați apropiații că v-ați logodit, serbați o cifră simbolică a căsătoriei, sau pur și simplu faceți o petrecere alături de cei dragi, noi vă suntem alături și vă stăm la dispoziție cu o sală de evenimente cu o capacitate de 40 de persoane. Pentru evenimentele care au loc în perioada caldă, este disponibilă și terasa adiacentă sălii, aceasta fiind potrivită pentru un număr de 40 de persoane.

Contactează-ne

EVENIMENTE

Planifică-ți botezul la noi!

Bucuria creștinării micuțului copil din viața dumneavostră, o puteți celebra alături de cele mai dragi și apropiate persoane, într-un cadru intim și relaxat la pensiunea noastră. Aflată în vecinătatea Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Bran, pensiunea este un plus organizatoric în alegerea organizarării evenimentului.

Contactează-ne

EVENIMENTE

Planifică-ți nunta la noi!

Pentru o nuntă restrânsă dar relaxată printre cei mai apropiați prieteni și membrii ai familiei, este o alegere perfectă pentru cei mai non-conformiști. Vă stăm alături în decizia de a alege un cadru restrâns, de până la 40 de persoane invitate și vă vom asigura o atmosferă perfectă pentru cea mai importantă zi din viața dumneavoastră.
Bucătăria utilată se poate închiria pentru bucătarii cu care veți colabora.
Spațiile pe care vi le putem pune la dispoziție pe durata desfășurării evenimentului se discută punctual în momentul semnării contractului.

Contactează-ne